Dankwoord Mevrouw Marie Keating-Laydon

Dankwoord Mevrouw Marie Keating-Laydon

Category : In de media , Nieuws

Op zondagmorgen 21 mei 2017, de dag na┬áde onthulling van het oorlogsmonument, hadden Arjan Wemmers en Antoine de Zeeuw een interview met mevrouw Marie Keating-Laydon. Mevrouw Keating-Laydon is de jongere zus van Raymond Keating, de bommenrichter van ”onze” Lancaster ND559. We spraken haar in Dordrecht op een zonnige morgen en het was een heel mooi gesprek, met een lach en een traan. Een bijzondere ervaring om via deze 95-jarige mevrouw een blik in het verleden te krijgen en om via haar iets persoonlijks van Raymond te mogen terugzien.


1 Comment

Tangela

29 mei 2021 at 12:45 am

Excellent post. I was checking constantly this blog and I am impressed!

Very helpful info specially the last part
I care for
such information a lot. I was looking
for this particular info for
a long time. Thank you and good luck.

Review my site John Stephenson

Leave a Reply