Category Archives: Uncategorized

Stichting OMMB wenst u een fantastisch 2019!

Category : Uncategorized

Het bestuur van Stichting Oorlogsmonument Molenaarsgraaf-Brandwijk wenst u een fantastisch 2019! Dat het nieuwe jaar een ieder veel gezondheid en voorspoed mag brengen.

Wij zullen ons als stichting ook het komende jaar weer laten zien en proberen om ons in te zetten voor het behoud van het historische verhaal en het in stand houden van het gerealiseerde monument. Naast de herdenking op 4 mei a.s. zullen we ook weer op meerdere gelegenheden ons gezicht laten zien.


Fokveedag 2018

Category : Uncategorized

Ook dit jaar was Stichting OMMB aanwezig op de fokveedag in Hoornaar. Ook deze jaargang was het een mooie gelegenheid om mensen te vertellen over dit stukje geschiedenis. Het was prachtig weer en de belangstelling was zeer goed te noemen. Nooit eerder was het zo druk op de Fokveedag.


dvd verkoop gestart!

Category : Uncategorized

De dvd verkoop is gestart! Vanaf eind april was de documentaire al verkrijgbaar via inschrijving bij de Jumbo en te koop in de feesttent rond koningsdag. In mei was de dvd te koop op de braderie in Bleskensgraaf en op de rommelmarkt in Molenaarsgraaf.


Herdenking 4 mei bij monument

Category : Uncategorized

4 mei 2018 is de jaarlijkse herdenking gehouden in Molenaarsgraaf en Brandwijk. Voor het eerst dit jaar werd er gestart met een kort moment bij het monument in Brandwijk, waarna de herdenking verder ging in de Hervormde kerk in Molenaarsgraaf en bij de oorlogsgraven.


Artikel in AD

Category : Uncategorized

Het artikel in het Algemeen Dagblad d.d. 18-01-2018 over onze documentaire.

AD Artikel over documentaire


Een voorspoedig 2018 toegewenst aan iedereen!

Category : Uncategorized

Wij wensen u een zeer voorspoedig en vooral gezond 2018 toe. Een jaar met nieuwe initiatieven en mogelijkheden.

We wish you all the best for 2018, in good health. A year full of new initiatives and upportunities.Ontvangen gift van BOB shop

Category : Uncategorized

Goed nieuws! Vanmorgen ontvingen Jan Boele en Dirry de Haan uit handen van de BOB shop een cheque van € 650,00 bestemd voor de realisatie van het monument.

Wij zijn heel dankbaar dat we dit bedrag mochten ontvangen!


Artikel in het Algemeen Dagblad 5 december 2016

Category : Uncategorized

Vandaag in het Algemeen Dagblad!


Uitslag vakjesspel op de Fokveedag

Category : Uncategorized

zaterdag 1 oktober speelden we op de Fokveedag het grote vakjesspel. Bijna alle 192 vakjes werden ingevuld en uit alle deelnemers werd het winnende lot getrokken. De uitslag is in onderstaande video terug te zien. Kijk snel of u de gelukkige bent!